Profiel

In een relatief kort tijdsbestek ben ik in staat structuur te brengen in werkomgevingen, resultaten te behalen en medewerkers te motiveren. Ik ben gewend te acteren in situaties met een veelheid van belangen en partijen en gesprekspartner op diverse niveaus. Boek resultaten in situaties met complexe bedrijfsvoeringen en/of waar projecten zijn vastlopen. Als bruggenbouwer vervul ik een verbindingsrol tussen de verschillende bedrijfsonderdelen. Ik ben niet bang, om indien nodig, ook met de voeten in de modder te staan.


Stijl van leidinggeven
Kenmerkend voor mijn stijl van leidinggeven is het coachen van medewerkers en een eerlijke recht-door-zee benadering. Ik streef voortdurend naar vooruitgang, ben optimistisch van aard, beïnvloedend en overredend. Laat mij niet snel uit het veld slaan en weet tegenslagen te overwinnen. Bezit een goed ontwikkeld incasseringsvermogen en een doorzettersmentaliteit.


Menselijke maat en de samenhang der dingen
Ik ben gedreven, analytisch en resultaat gericht. Ben goed in staat om de essentie van de problematiek in beeld te brengen. Tijdens zakelijke onderhandelingen kan ik vasthoudend zijn, zonder de redelijkheid en menselijke aspecten uit het oog te verliezen. Waarden en normen (ethiek) zijn voor mij erg belangrijk. Met conflictsituaties kan ik goed omgaan en de rol van bemiddelaar / intermediair vervullen. Door de jaren heen heb ik een brede kijk ontwikkeld met een goed oog voor de 'menselijke maat en samenhang der dingen'


Vanuit de kracht om met een nuchtere benadering, te verbinden, waarde toe te voegen en effectief te zijn
.  
    

 

Kleinebree 1
9403 JA Assen
T: +31 (0)592 40 70 43
F: +31 (0)842 24 02 34
M: +31 (0)6 512 77 352
info@reset-it.nl